SKOLEFRI - leir
SKOLEFRI 22-07 Høst
Familier

10.- 13. oktober

Vegårtun leirsted

Kontakt: skolefri@derdubor.org

Søk om plass her:

                                   https://bit.ly/Skolefri22-07Følg SkoleFri22 på Instagram

https://www.instagram.com/skolefri22/

Kontaktinfo SKOLEFRI

skolefri@derdubor.org
Leirtelefon: 4847 0808

Prosjektkoordinator: Gisle Lunde

Hver leir har egen leirsjef

SKOLEFRI sommer er et tilbud om gode feriedager på Sørlandet for skolebarn (1. - 10. trinn) med familier.

En leir er for ungdom mellom 13 og 20 år.

Hver leir varer fire dager der familien bor sammen i leilighet eller rom med eget bad. Alle måltid spiser vi sammen med alle deltakere og på fritiden har vi aktiviteter, bading, lek, grilling, fisking og en hel dag i Dyreparken.


Søk om å få være med vie linken til den enkelte leir. På ditt lokale Nærmiljøsenter får du mer informasjon og hjelp til påmelding eller søknad om å få dekket kostnadene.

Alle leirene er på Ansgar Sommerhotell på Hånes i Kristiansand med nydelig utsikt, fin badestrand og stor spisesal. Derfra er det gåavstand til den store Hamresanden og kort busstur til Dyreparken.


På hver leir er det ledere fra de lokale Nærmiljøsentrene, Frivilligsentralene eller andre samarbeidspartnere. Spør din miljøterapeut eller leder på Nærmiljøsenteret hvilken leir det er flest fra ditt nærområde, så dere kan være sammen med andre som bor i nærheten av dere.

For alle leirene gjelder:

Priser:

Alle skal ha mulighet til å delta uavhengig av økonomi. Derfor er egenandelen lav med mulighet for å søke om også å få denne dekket.

Voksne (18+)       500,-

Ungdom 13-18   200,-

Barn (0-12)         100,-

Max pr. familie: 1200,-


På påmeldingen kan du krysse av for:

__ Vi betaler selv

__ Vi søker om å få alt dekket fra NAV/kommunen og sender faktura dit.

__ Vi søker om å få dekket inntil 80% av Der du bor – fondet dersom NAV/kommunen ikke dekker egenandelen.Hvem står bak SKOLEFRI Sommer 2022?

Der du bor - Telemark består av 7 Nærmiljøsenter/frivilligsentraler som samarbeider om SKOLEFRI og andre prosjekt. I tillegg samarbeider vi med andre organisasjoner flere steder.


Der du bor - Telemark er basert på et kristent verdigrunnlag og SKOLEFRI er et livssynsåpent tilbud med respekt for ulike kulturer, tro og livssyn. Det er ikke religiøs eller politisk forkynnelse på leirene.


Alle ledere og frivillige har registrert politiattest og signert taushetserklæring. Vi behandler alle personopplysninger iht GDPR-regelverket.